Gratis levering på 1-3 dage i hele Danmark 🚚

Må jeg komme en Miin vandflaske i opvaskemaskinen?


Vi får ofte spørgsmålet om hvorvidt en Miin Bottle vandflaske må komme ind i ens opvaskemaskine - og må den så det? Det korte svar til spørgsmålet er "nej".

Årsagen er simpelthen at designet på din vandflaske med tiden vil gå hen og tage skade, mens den rustfri stål sagtens ville kunne klare din opvaskemaskine.

Det betyder at vi anbefaler alle at vaske sin Miin vandflaske i hånden med lunkent eller varmt vand, og samtidigt benytte en smule sæbe af og til - alt afhængigt af hvor ofte man bruger sin vandflaske. 
For langt de fleste vil det altså være nok at vaske sin Miin vandflaske med sæbe en gang om måneden, men det kan naturligvis variere 😊

Derudover kan man jo let skylle indersiden af sin vandflaske og sagtens nøjes med at tørre ydersiden af med en klud eller et stykke køkkenrulle for eksempel.

Er du stadigvæk i tvivl om noget, eller har du andre spørgsmål til os angående andet en rengøring, så må du meget gerne kontakte os så vi kan hjælpe dig bedst muligt!
________________________________________________________________

Vil du også være sikker på altid at være opdateret med nyt om Miin?
Så skynd dig at følg os på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - her poster vi nemlig altid det nyeste nye først. 
 
   De varmeste hilsner
   Miin Bottle Teamet