Sprog:

Om Miin


"Vi vil være med til at eliminere forbruget af engangsplastik"

Miin Bottle startede i 2018 med en drøm om at løse to problemer med ét produkt og vi arbejder stadigvæk hen imod en verden med bedre produkter - hver dag. 

Nedenunder billedet får du vores unikke historie om hvordan Miin blev skabt, hvordan vores mission blev til, og hvilke to problemer vi drømte om at løse.

Miin Bottle - Fordele ved at vælge en af vores flasker er bæredygtighed og kvalitet

Historien fra vores grundlæggere om hvordan Miin familien blev skabt.

"Da vi startede Miin ville vi være med til at eliminere plastikflasker fra naturen. Én efter én. 

Derfor er vores mission i dag at skabe en bedre verden igennem bæredygtighed og mindre forbrug af engangsplastik. Vi kan godt se at det er et ambitiøst mål, men vi tror på at det kan lade sig gøre - skridt for skridt.

Vi savnede samtidigt en flaske i et modeværdigt design som vi ville vise os selv frem med sammen med andre - en flaske vi kunne være stolt af at eje.
Derfor ville vi skabe en flaske som samtidigt skulle performe ud over det sædvanlige fordi vi tror på at hvis man har koldt vand hele dagen, så drikker man også mere vand, lever sundere og køber færre plastikflasker.

Den unikke kombination af bæredygtighed og stilfuldt design blev starten på Miin - og vi håber på at kunne dele vores fantastiske rejse sammen med andre." 


 - Besøg vores shop for at finde dit eget personlige yndlingsdesign fra Miin.
 - Eller find svar på de mest almindelige spørgsmål under vores FAQ.

Miin Bottle Trustpilot