COVID-19: Gratis fragt på 1-3 dage 🚚

Mere Miin. Mindre Plastik.


Det er efterhånden gået op for de fleste at plastik i naturen er et alvorligt problem.

Som du nok allerede ved, så er Miin Bottle er et dansk selskab som skaber en mere miljøvenlig og genanvendelig vandflaske i rustfrit stål, som samtidigt er fri for BPA der gør at flasken kan bruges som et alternativ til en traditionel drikkedunk.

Det er vores mission at bidrage til en bedre verden med mindre spild. Derfor har vi forsøgt at skabe hver eneste flaske i et cool og moderne design der kan holde dit vand iskoldt i 24 timer - takket være vores unikke Miin teknologi. Det skulle gerne gøre at vores produkter både ser godt ud - og gør det godt.

Derudover har vi valgt at sende alle vores flasker med posten. Det gør vi ved at vores dygtige team pakker flaskerne i papkasser af genbrugeligt materiale

Vi håber derfor på at alle vores kunder i Miin familien vil bidrage med at genbruge materialerne. Forhåbentligt kan vi sammen bidrage til en verden hvor vi tager en lille smule mere hensyn til naturen, i en smuk kombination med moderne og stilfulde flasker der passer til enhver anledning.

Derfor siger vi: "Mere Miin. Mindre plastik."

 - Klik her for at shoppe din nye Miin Bottle vandflaske nu.

Vi støtter miljøvenlig pakning logo badge

_________________________________________________________________
Vil du også være sikker på altid at være opdateret med nyt om Miin?
Så skynd dig at følg os på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - her poster vi nemlig altid det nyeste nye først. 
 
   De varmeste hilsner
   Miin Bottle Teamet