COVID-19: Gratis fragt på 1-3 dage 🚚

Miin med ombord på flyet


Af og til får vi spørgsmålet “må man tage sin vandflaske med ombord på flyet?” - eller et spørgsmål der minder om. Derfor vil vi gerne sikre os at alle Miin Bottle elskere kender svaret - og ja det må man godt :)
| Miin Bottle | Flaske med i håndbagage ombord på fly


Miin Bottle er meget populær blandt rejsende fordi den netop passer perfekt i tasken eller kufferten og derfor garantere vi altid for at svaret er: Ja!

Så bare rolig, vores vandflasker i rustfri stål gør altså at vi har sørget for at du altid kan være sikker på at du gerne må have din Miin vandflaske med i din håndbagage, igennem sikkerhedskontrollen og op i flyet når du skal ud at flyve - bare du lige selv husker at tømme den for vand inden du går igennem sikkerhedskontrollen. God tur!

Har du brug for noget mere inspiration eller vil du gerne læse nogle flere anmeldelser af Miin Bottle, så anbefaler vi at du tjekker Miin Bottle ud på Facebook eller Instagram via linket nedenfor.

_________________________________________________________________
Vil du også være sikker på altid at være opdateret med nyt om Miin?
Så skynd dig at følg os på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder - her poster vi nemlig altid det nyeste nye først. 
 
   De varmeste hilsner
   Miin Bottle Teamet