COVID-19: Gratis fragt på 1-3 dage 🚚

Miin vandflaske til hver danser fra Vild Med Dans


Fredag den 13. september begynder 2019 sæsonen af Vild Med Dans. Miin Bottle har fået fornøjesen af at sponsorere en vandflaske til hver enkelt af danserne. Alle danserne får hver især en vandflaske fra Miin Bottle så de er sikre på at have iskoldt vand hele vejen igennem sæsonen - helt frem imod finalen. 

Vi er i Miin Bottle teamet rigtig glade for at kunne sponsorere alle danserne i denne sæson af Vild Med Dans og selvom det ikke er alle vores designs som bliver en del af dansernes nye udstyr, så har danserne valgt nogle af vores mest populære designs, som kan ses i programmet henover efteråret. Miin har valgt at sponsorere 'Sort Marmor' og 'Calacatta Marmor' til danserne. Hvert dansepar får én 'Sort Marmor' og én 'Calacatta Marmor' så de hver især får lov til at bestemme hvem der hver især ønsker hvilket design.

Her i Miin Bottle teamet har vi også snart to nyheder som vi glæder os til at præsentere (præsentation af vores nye design Kool Kaktus). Vi har bl.a. et helt nyt design på vej, som vi præsentere i næste uge, og vi håber at det bliver taget godt imod. Derudover har vi også snart et helt nyt tilbehør klar - Miin Sportslåg!
Vi kan afsløre at Sportslåget bliver det perfekte supplement til den lidt mere aktive Miin ejer fordi det er et godt supplement til sin Miin drikkedunk hvis man også gerne vil bruge den til træningen. Vi håber at du finder dit favorit dansepar så snart sæsonen begynder - Miin Bottle har nemlig gjort vores bedste til at hjælpe danserne på vej med iskoldt vand helt frem til finalen. Du kan holde dig opdateret her på 'Nyt om Miin' så du er sikker på at få vores nye vandflaske design, og vores nye tilbehør at se så snart vi offentliggør det 🙏 

 

Miin Bottle logo

________________________________________________________________

Vil du også være sikker på at være opdateret med nyt om Miin?
Følg Miin på Facebook eller Instagram ved at klikke på Facebook- eller Instagram-ikonet nedenunder. 
 
   De varmeste hilsner
   Miin Bottle Teamet